Tornar

Un moment de l'activitat.

‘Barcelona és bona si la bossa sona’, un joc d’estratègia

El Born Centre de Cultura i Memòria ens convida a obrir un negoci a la Barcelona del 1700, una ciutat plena d’oportunitats.

La gran vitalitat de la Barcelona del 1700 es devia, en bona part, a l’intens moviment comercial que hi havia al port i als carrers. Tavernes, hostals, botigues d’alimentació, espais de joc... La ciutat vivia un moment de gran prosperitat, com podem comprovar a les exposicions i altres propostes divulgatives d’El Born Centre de Cultura i Memòria. I ara, podrem capbussar-nos en aquest remolí d’activitat gràcies a un joc d’estratègia que convidarà el públic familiar a obrir el seu propi negoci a la Barcelona del passat.

Una dita popular, atribuïda habitualment a un comerciant italià que venia la seva mercaderia a Barcelona, dona nom a aquest joc, especialment recomanable per a famílies emprenedores. Perquè a Barcelona és bona si la bossa sona tothom, grans i petits, hauran de cooperar per aconseguir fer rendible l’empresa familiar en una ciutat en permanent ebullició, en què molta gent es guanyava la vida amb els seus establiments. Aquí, del que es tractarà és de crear el vostre model de negoci, organitzar-lo, defensar-lo... i convertir-lo en tot un èxit. Si desenvolupeu una bona estratègia, segur que la bossa sonarà!

Barcelona és bona si la bossa sona forma part d’El Bornet, la programació infantil i familiar d’El Born Centre de Cultura i Memòria. Tallers i visites guiades per a tota la família, però també propostes com les que us recomanem aquí, i que ajuden a conèixer millor la història de la nostra ciutat d’una manera amena i participativa. Preneu nota de les dates de l’activitat: Barcelona és bona si la bossa sona només oferirà dues sessions de joc aquest estiu, els dies 23 de juliol i 20 d’agost. Poseu a prova els vostres dots comercials a El Born CCM!

Data de publicació: Dimarts, 19 juliol 2022
  • Comparteix