Beques «Premis Barcelona 2020»

<-- Torna a la pàgina inicial

Més suport a la cultura, l’educació i les ciències

Les beques “Premis Barcelona 2020” són uns ajuts de caràcter excepcional, destinats a fer possibles projectes de creació, recerca i innovació en els àmbits de la cultura, l’educació i la ciència. L'Institut de Cultura ha decidit transformar els Premis Ciutat de Barcelona en la seva edició de 2020, per tal de reactivar un sector castigat fortament per la crisi sanitària i en lluita constant contra la precarietat.

L’objectiu d’aquestes beques és ajudar a pal·liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020 i promoure iniciatives que contribueixin a mantenir el dinamisme i lideratge cultural, científic i educatiu de Barcelona a través de la innovació en cadascun d'aquests àmbits.

En total s’atorgaran 225 beques per un import global d'1,6 milions d'euros, repartides en 3 àmbits, 4 línies i 15 modalitats.

 

Documentació i informació

-   Bases reguladores generals i específiques
-   Convocatòria 
-   Formulari de sol·licitud
-   Preguntes freqüents (FAQS)

 

Important

IMPORTANT! Recordeu que només s’admetrà una sol·licitud per NIF (ja sigui de persona física o jurídica). Per tant, si feu investigació o creació des d’una universitat, espai de creació, centre de recerca, etc. cal que tingueu en compte que només s'admetrà la primera sol·licitud registrada de cada institució. Us podeu presentar com a persona física, a títol individual, o com a agrupació de  persones, si sou un col·lectiu.

Presentació de sol·licituds
30
30 desembre
Inici del termini
17
17 febrer
Termini finalitzat
08
8 gener
a les 12 hores
13
13 gener
a les 18:30 hores