Tornar

Detall del cartell de la festa.

La biblioteca va de festa!

Un any més, la Biblioteca Vila de Gràcia participa en la festa major del barri amb activitats literàries i familiars.

Durant quatre dies, del 16 al 19 d’agost, la Biblioteca Vila de Gràcia se sumarà als actes festius del barri i el districte de Gràcia amb un programa d’activitats adreçades a famílies, i que convidaran a grans i menuts a viure la Festa Major de Gràcia d’una manera diferent.

La programació de la biblioteca, com cada any, passa per la lectura i representació de contes, però també per un taller de robòtica i per a un tast musical. Al cap i a la fi, una festa com la que es viurà aquells dies inclou suggeriments per a tots els gustos i preferències. La primera proposta s’emmarca en el cicle ‘Llibres a escena’: La veritat de les princeses (16 d’agost, 18.30 h, + 5 anys) és un petit espectacle de titelles a càrrec de Clara Algaba, de La Boia Teatre, un conte sobre una princesa cansada que tothom li digui com es comporten les princeses. Què en sabrà, la gent? Així, doncs, un dia decideix explicar ella mateixa la veritat de les princeses... i descobrirà secrets com que també elles es tiren pets!

Maria Ten, d’Umpalumpa, s’encarrega d'escenificar el relat de ‘Sac de Rondalles’ del dia 17 (18.30 h, + 3 anys). Es tracta d’El meu gran amic, d’Éric Battut: la sessió adaptarà el conte en un espectacle de petit format ambientat en un circ de puces! Pel que fa a Desperta el violí! (18 d’agost, 18.30 h, 3 a 7 anys), és un tast musical ofert per Eduard Marcet, que tocarà el violí i farà ballar i cantar les nenes i els nens. Fins i tot, els demanarà ajuda per tocar aquest instrument melodiós!

El programa es tancarà amb el Taller STEAM Robot Slalom, amb Oriol Romeu i Pol Landman (19 d’agost, 17.30 h, 6 a 10 anys). Les i els participants aprendran a programar un robot perquè, tot fent ziga-zaga, pugui superar un slalom. Per fer aquesta activitat cal inscriure's prèviament al correu electrònic b.barcelona.vg@diba.cat.

Ja ho veieu: la Festa Major de Gràcia té un dels seus pols d’atracció a la Biblioteca Vila de Gràcia. Ens veiem allí!

Data de publicació: Dilluns, 15 Agost 2022
  • Comparteix