Tornar

Un moment de la funció.

‘Bunji, la petita coala’

Festuc Teatre porta a la Casa Elizalde les aventures de la coala més desperta i entremaliada de la seva tribu.

Sabíeu que els coales dormen entre divuit i vint hores al dia? Aquests animals de pelatge suau, ulls petits i orelles i nas grossos són amants de la vida tranquil·la i sense ensurts, i pràcticament no es mouen de l’entorn que els dona aliment, els eucaliptus. Per això, la criatura que coneixerem pròximament a La Casa Elizalde és una rara avis: la Bunji és una petita coala que porta de cap a la seva família perquè li agrada moure’s, enfilar-se per tot arreu i jugar a totes hores. No pararia mai quieta! Així, doncs, mentre la resta de la tribu dorm hores i hores, ella viu mil i una aventures que satisfan la seva viva curiositat.

Un dia, però, un fet inesperat la portarà a una gran distància del seu poble... Què farà la Bunji tan lluny del seu entorn? Com tornarà a la pau dels eucaliptus? Bunji, la petita coala respon a aquestes i moltes altres preguntes; l’espectacle, dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva i/o sensorial, parla de diferència, però també d’imaginació, aprenentatge i comunitat.

La companyia artífex del muntatge no és altra que Festuc Teatre, una formació amb gairebé vint anys de trajectòria que convida el públic familiar a gaudir de l’escena, però també a reflexionar sobre els diversos valors que transmet l’obra. Aquests propòsits han fet que la companyia creï un engranatge perfecte entre la música, la narració i la interpretació, per tal d’afavorir aquesta experiència dins el teatre.

Acompanyem la Bunji, la petita coala en les seves aventures! Segur que seran un camí de diversió... i de coneixement.

Data de publicació: Dijous, 29 Setembre 2022
  • Comparteix