Tornar

Un moment de la funció.
Els personatges de la funció.

El Poliorama torna a cantar ‘Bye Bye Monstre!’

El musical de Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert passarà les festes al teatre de les Rambles per foragitar els monstres amb cançons i molt bon humor.

Fa aproximadament un any, el Teatre Poliorama va estrenar el primer espectacle familiar d’una de les companyies més veteranes i admirades de l’escena catalana, Dagoll Dagom, impulsora del teatre musical en català que, per al seu debut davant el públic menut, va comptar amb l’experiència i el carisma d’una de les grans de la música familiar, Dàmaris Gelabert. Com no podia ser d’una altra manera, aquesta suma de talents va donar lloc a un dels èxits teatrals de la cartellera nadalenca a Barcelona, un èxit que podria marcar l’inici d’una nova tradició escènica a la ciutat: la programació, per festes, d’aquest Bye Bye Monstre! que parla de solidaritat, amor i imaginació com a eines per vèncer els monstres que ens assetgen a la vida. Una història que convida a fer front a l’adversitat amb optimisme i, sobretot, amb música i cançons.

Bye Bye Monstre! té molt a veure amb les circumstàncies sanitàries que el món ha patit els dos darrers anys: el musical s’inspira en el confinament i les restriccions provocades per la irrupció de la covid-19 per retre un homenatge als més petits de cada casa, que no van poder jugar amb altres nenes i nens ni abraçar els avis mentre va durar aquesta situació. De fet, la canalla va tenir l'oportunitat de participar en la creació de l’espectacle a través d’un Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB; i alguns dels contes van esbossar l’argument del musical. Ara bé, malgrat el punt de partida, l’espectacle és el millor antídot contra la tristesa i les preocupacions: aquí, els efectes visuals, les cançons i les coreografies ens faran viure en directe una explosió d’emocions i de sorpreses. Una bona dosi de diversió!

Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó signen la dramatúrgia del muntatge (dirigit per Cisquella) que, a més de comptar amb les cançons de Dàmaris Gelabert, té coreografies dels Brodas Bros. Cridem ben fort allò de Bye Bye Monstre!

 

Data de publicació: Dijous, 01 Desembre 2022
  • Comparteix