Tornar

Els protagonistes de la funció.
Els homes-bala.

‘CircOland’, un petit gran xou

Equilibristes, homes-bala i, fins i tot, una elefanta, visiten el Lluïsos Teatre per meravellar el públic familiar amb l’espectacle més gran del món.

Al Lluïsos Teatre, tot està a punt per rebre una troupe d’artistes internacionals que deixaran el públic bocabadat amb les seves proeses. Parlem de La Sola Cia., companyia responsable del CircOland que, des de fa cinc anys, fa gira pels escenaris catalans, i que ara oferirà una funció extraordinària al teatre de Gràcia. I diem extraordinària perquè el seu virtuosisme i la seva imaginació semblen no tenir límits! Equilibristes de fusta, un funàmbul, una comedianta, un mag... Al CircOland hi ha també animals, com l’elefanta que es guanya la simpatia de tothom allà on va.

Només hi ha una petita pega: els Germans Boom, els homes-bala, són molt lents a l’hora de posar-se d’acord. I ara que els ha arribat un canó nou per al seu número, no fan més que barallar-se sobre qui l’hauria d’estrenar. Sort que la tieta Lena es fica entremig i, com una mediadora professional, donarà un cop de mà a la parella per resoldre el petit conflicte.

CircOland és un espectacle interactiu en què el públic tindrà una participació destacada. Potser, fins i tot, crucial! En tot cas, tindrà l’oportunitat d’incorporar-se a aquest grup de valentes i valents i ajudar-lo a tirar endavant amb el xou.

La Sola Cia va néixer, justament, arran de la creació i estrena de CircOland. La seva fundadora és Helena de Sola, artista dels titelles, però també de la fotografia, la dansa i l’escultura, entre altres disciplines; des de fa tres anys, la titellaire Mireia Nogueras forma part de l’equip estable de la companyia.

CircOland ens espera al Lluïsos Teatre. Preparem-nos per viure grans emocions!

Data de publicació: Dimarts, 24 Gener 2023
  • Comparteix