Tornar

Els protagonistes de la funció.
Un moment de l'espectacle.

‘El Concert dels Tres Porquets’

Néstor Navarro dirigeix una nova producció de La Puntual, una comèdia musical de petit format basada en la faula clàssica.

Original, divertit, detallista... Són alguns dels elogis que el públic ha dedicat al nou espectacle de La Puntual, una producció signada per Néstor Navarro que compta amb els titelles construïts per Eugenio Navarro i Jordina Salvany i amb partitures de Mariona Sagarra, companya d’Eugenio a La Fanfarra. Tot queda a casa!

A El Concert dels Tres Porquets, els protagonistes són tres músics que es guanyen la vida tocant al carrer. Ara bé, quan s’acaba la jornada laboral, cadascú marxa a casa seva, que tots tres són molt independents i necessiten el seu espai: l’un té una casa de fusta, l’altre, de palla, i el tercer, de maons. Com sempre, el llop provarà d’esguerrar-los la festa, mentre que un cinquè personatge, un corb, s’ho mirarà tot des de dalt de l’escenari. L’ocellot no es perdrà cap detall de les disputes entre els porquets i el seu molest veí! Amb aquests ingredients, no ens hauria de sorprendre que el desenllaç del conte sigui diferent del que totes i tots coneixem... L’adaptació de Néstor Navarro és dinàmica, alegre i participativa, una proposta fresca que agradarà per igual a grans i a menuts.

La cèlebre faula dels tres porquets, tot un clàssic de la literatura i de l’escena infantils, es transforma aquí en un conte modern, ple d’energia i de vitalitat, al ritme del banjo i de la trompeta; i bona part del mèrit és de Maria Ballús i Sergi Gisbert, la parella d’actors que mouen i posen veu als titelles. En les seves mans, El Concert dels Tres Porquets agafa volada i atrapa el públic. Tot un festival.

Data de publicació: Dilluns, 23 maig 2022
  • Comparteix