Tornar

Els protagonistes de la funció.
Un moment de l'espectacle.

‘El Concert dels Tres Porquets’

 L’última producció de La Puntual torna al petit escenari del teatre del Born per canviar el conte clàssic al compàs de la música.

La primavera passada, La Puntual va estrenar producció, una comèdia musical de petit format basada en el conte dels tres porquets i el llop, un dels més populars de la literatura infantil. En la versió que signa Néstor Navarro, amb titelles construïts per Eugenio Navarro i Jordina Salvany i partitures de Mariona Sagarra, els protagonistes són en Boink, en Toink i en Poink, tres porquets músics que es guanyen la vida tocant al carrer. Són bons amics, però també valoren molt la seva independència, de manera que en acabar una jornada de feina, cadascun d’ells es recull en una caseta diferent: l’una és de fusta; l’altra, de palla, i la tercera, de maons. Ara bé, aquest anhelat recolliment no sempre és possible, perquè hi ha un llop que dia rere dia mira d’esguerrar-los la festa. A El Concert dels Tres Porquets, però, hi ha un cinquè personatge, un corb que vigila els moviments de tots quatre personatges des de dalt de l’escenari: l’ocellot no es perd cap detall de les disputes entre els porquets i el seu molest veí! Amb aquests ingredients, no ens hauria de sorprendre que el desenllaç del conte sigui ben diferent del que coneixem totes i tots...

Original, divertit, detallista... Són alguns dels elogis que el públic ha dedicat a l’espectacle, una proposta dinàmica, alegre i participativa que agrada per igual grans i menuts. La cèlebre faula es transforma aquí en un conte modern, ple d’energia i de vitalitat, al ritme del banjo i de la trompeta. Tot un festival que espera les famílies a La Puntual per fer-les cantar, ballar i, sobretot, riure.

Data de publicació: Dimarts, 06 Desembre 2022
  • Comparteix