Activitats de l'exposició 'Art Primer. Artistes de la prehistòria'

Tancat des del dia 13 de març de 2020 i amb una vigència mínima de 15 dies


Cicle de conferències

Dijous 20 de febrer / Conferència + Presentació. "Art Primer. Artistes de la prehistòria". Conferència inaugural del cicle vinculat a l´exposició temporal i presentació del catàleg vinculat a la mateixa, a càrrec de la comissaria de la mostra, la Dra. Inés Domingo.

Dimecres 4 de març/ Conferència. Els orígens neandertals de l'art paleolític de la Península Ibèrica, a càrrec del Dr. Joao Zilhao (ICREA-UB).

Dijous 19 de març / Conferència. Tattoo you: Vida quotidiana i activitat simbòlica durant el Gravetià d'Antoliñako koba (Bizkaia), c. 32.000-30.000 Cal BPA, a càrrec de Mikel Aguirre Ruiz de Gopegui.

Dijous 2 d'abril / Conferència. Les dones a l'art prehistòric. D'autories i presències, càrrec de la Dra. Margarita Sánchez (UGR).

Visites guiades especials

Dijous 12 de març, 16 d'abril, 14 de maig i 18 de juny / Visita guiada especial. "Art Primer. Artistes de la prehistòria" a càrrec dels comissaris de l'exposició, Dra. Inés Domingo (ICREA-UB) i el Dr. Atoni Palomo, alterns. Una visita guiada per l´especialista a través de la qual es podrà aprofundir en diferents aspectes singulars. 19 h.

Prehistòria en família

Diumenges 19 d'abril, 10 i 24 de maig, 13 de juny / Jornada prehistòrica. Prehistòria, art i arqueologia! Una jornada en la que descobrirem la prehistòria a través de l´art i la tecnologia! 11 h.

Diumenges de març i abril / El primer art. En aquesta activitat descobrirem el pensament creatiu de les societats prehistòriques. Centrada en la interpretació dels conjunts pictòrics mitjançant tècniques de visual thinking strategies i experimentació. Diumenges a les 11 h.

Horaris

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Adreça:
Pg Santa Madrona, 39*41
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona