Cicle d'activitats 'Parlem d'arqueologia'

Tancat des del dia 13 de març de 2020 i amb una vigència mínima de 15 dies


Dins els museus hi trobem tot de perfils professionals que s'encarreguen de treballar dia a dia per conèixer (i donar a conèixer) el nostre passat a través de l'estudi de les col·leccions. A través d'aquest cicle d'activitats, aquestes persones (conservadores i conservadors, conservadora-restauradora i paleoantropòloga) donaran a conèixer la seva tasca, aprofundiran en aspectes de la col·lecció que habitualment resten desconeguts i ens explicaran aquelles anècdotes que acaben fent que algunes peces siguin singulars.

Dissabte 18 de gener a les 11 h. Taller d'antropologia física i forense* a càrrec de la Dra. Núria Armentano. * Activitat de dues hores de durada.

Dijous 30 de gener les 19 h. "Per què no trobem dinosaures als museus d'arqueologia" a càrrec del Dr. Joan Muñoz

Dissabte 15 de febrer les 11 h. Taller d'antropologia física i forense* a càrrec de la Dra. Núria Armentano * Activitat de dues hores de durada.

Dijous 27 de febrer les 19 h. El tresor de Tivissa: a càrrec de l'arqueòloga i conservadora Núria Molist

Dissabte 14 de març les 11 h. Taller d'antropologia física i forense* a càrrec de la Dra. Núria Armentano * Activitat de dues hores de durada.

Dijous 26 de març les 11 h. De reserves endins: etruscs i grecs a càrrec del Dr. Jordi Principal

Dijous 30 d'abril a les 19h. "Creació i pedra a la prehistòria" a càrrec del Dr. Antoni Palomo

Dissabte 18 d'abril les 11 h. Taller d'antropologia física i forense* a càrrec de la Dra. Núria Armentano * Activitat de dues hores de durada.

Dissabte 9 de maig a les 11 h. Taller d'antropologia física i forense* a càrrec de la Dra. Núria Armentano * Activitat de dues hores de durada.

Dijous 21 de maig a les 19 h. Títol a confirmar, a càrrec de la conservadora Àngels Casanova

Horaris

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Adreça:
Pg Santa Madrona, 39*41
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona