Cicle de debats 'Argumenta BCN'

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona enceta la tercera edició del programa Argumenta BCN ,que va començar ara fa un any amb el Centre Cívic Casa Golferichs.

En aquesta ocasió, experts, docents i investigadors de diverses disciplines conversaran i compartiran el seu coneixement al voltant de dos eixos temàtics que vertebren avui la nostra experiència quotidiana a la ciutat: la vida en un món accelerat i els vincles en l’entorn urbà.Aquestes dues qüestions articulen un seguit de xerrades que exploraran, des de diferents mirades, com el temps i el seu control condicionen la vida urbana contemporània. L’imperi de la productivitat o l’acceleració de les nostres vides són algunes de les causes i conseqüències de determinades situacions de precarietat. Com també ho és l’impacte que té un món estressant en la salut física i mental d’una part de la ciutadania. Al mateix temps, s’estan plantejant noves formes de resistència com a reacció a aquest ritme de velocitat imparable per tal d’imaginar altres futurs possibles i avançar cap a ciutats més habitables i que potenciïn els vincles i la vida en comunitat.

Seran un total de vint sessions repartides entre cinc centres cívics. Amb la participació a cada xerrada de dos convidats i un moderador, es vol potenciar un format de conversa propera, fluida i oberta a la participació. També hi col·laboraran agents i entitats dels territoris on s’ofereixen les trobades per contrastar la seva visió amb la dels especialistes i experts.

Consulta la programació

Horaris

CC Casa Golferichs, CC Navas, CC Torre Llobeta, CC El Sortidor i CC Vil.la Florida

Població:
Barcelona