Quarta edició del cicle “Per amor a les arts”

Cinema. La Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya presenten una nova edició del cicle.

“Per amor a les arts” és un cicle sobre el diàleg del cinema i les disciplines artístiques. Enguany presenta 36 pel·lícules en què la pintura, el teatre, la dansa, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera són els protagonistes.

Abans de les projeccions, artistes o experts de les disciplines corresponents faran una introducció per tal que es pugui gaudir de les obres amb més profunditat.

Horaris


Ens plau presentar-vos una temporada més d´aquesta proposta liderada per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d´Art de Catalunya (MNAC), que utilitza el cinema com a eina de diàleg amb altres disciplines artístiques. Comptar amb la complicitat d´altres institucions culturals del país és un privilegi reforçat pels teixits que es creen entre les programacions respectives i la projecció de pel·lícules en què la pintura, el teatre, la dansa, l´arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l´òpera són les protagonistes. El joc de les analogies i les contraposicions no té límits i la presentació de les sessions a càrrec d´artistes o experts ajuda a gaudir-ne.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Pl Salvador Seguí, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona