Conferència 'Què són els trastorns psicòtics i què podem fer per prevenir-los durant l'adolescència?'

Explicarem com diagnostiquem els trastorns psicòtics, i aportarem una visió sobre com solen debutar, a quines edats i en quines circumstàncies. També resumirem l'evidència sobre què els causa o n'incrementa el risc, com per exemple el consum de cànnabis en edats joves. Acabarem donant algunes idees sobre com minimitzar la probabilitat que un adolescent pugui desenvolupi aquest tipus de trastorn en el futur.

A càrrec de:

Daniel Ilzarbe, psiquiatre referent de la Unitat de Conductes Addictives en Adolescents del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l'Hospital Clínic Barcelona i investigador de l'IDIBAPS i el CIBERSAM.

Inmaculada Baeza, Psiquiatre Coordinadora del Programa d'Atenció Específica als Trastorns Psicòtics Incipients, Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l'Hospital Clínic Barcelona, Investigadora IDIBAPS, cap de Grup CIBERSAM i Professora de la Universitat de Barcelona.

Gisela Sugranyes, psiquiatre del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l'Hospital Clínic Barcelona, cap de Grup IDIBAPS i Investigadora CIBERSAM.

Horaris

Centre Cívic Casa Golferichs

Adreça:
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona