Espectacle “La pell fina”, de Carmen Marfà i Yago Alonso

La pell fina és la nova comèdia del tàndem de dramaturgs format per  Carmen Marfà i  Yago Alonso, autors d’altres èxits com  Ovelles  Instruccions per enterrar a un pare. Després d’exhaurir totes les localitats durant dues temporades, torna al  Teatre Borràs, del 29 de juny al 29 de juliol, per parlar de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre.  Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i  Laura Pau protagonitzen aquest èxit escènic que reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. 

SINOPSI

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

 LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.  

Horaris

Teatre Borràs

Adreça:
Pl Urquinaona, 9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona