Exposició 'Videograma'92. El registre fílmic d'una gran transformació'

El dimarts 15 de novembre s'inaugura l'exposició "Videograma'92. El registre fílmic d'una gran transformació" a l'Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona.

Aquesta exposició s'ha organitzat en motiu de la donació de la productora CLARA FILMS de més de 6.000 cintes de video, amb una part de les quals s'ha pogut muntar l'exposició, coincidint amb el 30è aniversari dels JJOO Barcelona'92.

 Amb l'assistència de la regidora Montserrat Ballarín, a les 17h hi haurà un breu recorregut per l'exposició i a les 18.15h hi haurà una taula rodona al voltant del tema.

Mostrem una exposició presencial i virtual que dona accés a una àmplia selecció dels materials audiovisuals enregistrats i editats per la productora Clara Films entre el 1985 i el 1992 per encàrrec de HOLSA. També s’hi mostren imatges del mateix enregistrament i producció dels vídeos esmentats, així com fotografies i documents conservats actualment als centres de l’Arxiu Municipal de Barcelona. Pensada com una visita d’obres, la mostra permet recórrer, situar al mapa i aprofundir en els principals àmbits d’intervenció urbanística a la ciutat, des del front marítim fins a la muntanya de Montjuïc, en seqüències que van des dels enderrocs fins a les inauguracions. Els materials exposats restaran en línia per poder consultar-los i difondre’ls,al web barcelona.cat/videograma92

Horaris

Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona

Adreça:
Carrer del Bisbe Caçador, 4
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona