Mecal Air Barcelona

Cinema. Torna el cicle gratuït de curtmetratges a l’aire lliure al llac del Museu del Disseny.

Mecal Air, el cicle de projeccions gratuïtes de curtmetratges a l’aire lliure, repeteix la ubicació al llac de darrere del Museu del Disseny de Barcelona (jardins d’Elisava). És una proposta que aplega cultura i oci a parts iguals, ideal per fugir de la calor estiuenca.

Cada dissabte, fins a les Festes de la Mercè, quan es pongui el sol, Mecal Air oferirà alguns dels millors curts de l’any (acompanyats d’altres sorpreses) en sessions temàtiques com ara les voyage voyage o les de comèdia, curtmetratges eròtics o de terror.

Les portes obriran a les 20.00 hores i les sessions acabaran a les 23.00 hores. Hi haurà servei de bar.

Horaris


Mecal Air, la programació de cinema a l´aire lliure més llarga de l´estiu a Barcelona, torna per 11è any consecutiu a animar les nits d´estiu barcelonines, aquesta vegada els dissabtes.

Les projeccions gratuïtes de curtmetratges sota els estels repeteixen ubicació màgica al llac de darrere del Museu del Disseny de Barcelona (Jardins d´Elisava), convertint-se així, en el pla ideal per a fugir de la calor que reuneix la cultura i l´oci a parts iguals, com ja coneixen els fans que setmana rere setmana es congreguen per a gaudir d´aquestes sessions a l´aire lliure.

Tots els dissabtes, a partir del 29 de juny i fins a la Festa de la Mercè, quan es pongui el sol, la pantalla s´il·luminarà per oferir alguns dels millors curts de l´any (acompanyats d´altres perles i sorpreses) en sessions temàtiques, com les de Voyage Voyage, Comèdia, Curtmetratges Eròtics o Terror.

Programació:

29 de juny: Voyage, voyage (Inauguració)

6 de juliol: Comèdia 1

13 de juliol: Documental

20 de juliol: Publicitat Creativa

27 de juliol: Go Green

3 d´agost: Indie Shorts

10 d´agost: Sci-fi

17 d´agost: Comèdia 2

24 d´agost: Curtmetratges Eròtics

31 d´agost: Terror

7 de setembre: Animació

14 de setembre: Especial Trans

21 de setembre: Best of Mecal Air 1

22 de setembre: Best of Mecal Air 2

23 de setembre: Best of Mecal Air 3

Jardins d'Elisava

Adreça:
C Àvila, 171*173
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona