“L’art de la guerra”

Exposicions. L’autor xinès Sunzi va escriure el primer tractat conegut d’estratègia militar.

“L’art de la guerra: Estratègies per vèncer sense lluitar” és la nova exposició temporal del Castell de Montjuïc, una mostra basada en l’obra homònima de l’autor xinès Sunzi, considerada el primer tractat d’estratègia militar conegut.

Comissariada per l’historiador i especialista en cultura xinesa Manel Ollé, l’exposició presenta el context històric i els marcs ideològics i filosòfics de la Xina antiga que van originar aquest tractat, alhora que explica i exemplifica derivacions i interpretacions de l’obra de Sunzi que s’han fet posteriorment.

El llibre, ambientat a la Xina dels segles VI i V aC, ha esdevingut un referent per a diverses generacions, no només en l’àmbit de l’estratègia militar, sinó també de la cultura, la política i el pensament estratègic.

Horaris


La mostra posa el focus en l'obra de l'autor xinès Sunzi, L'Art de la Guerra, considerada el primer tractat d'estratègia militar conegut. El llibre, ambientat a la Xina dels segles VI-V aC, ha esdevingut un referent per a diverses generacions no només en l'àmbit de l'estratègia militar, sinó també de la cultura, la política i el pensament estratègic.

Activitat a partir de 12 anys

Castell de Montjuïc

Adreça:
Ctra Montjuïc, 66
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona