‘Flashdance’

Espectacles. Un musical basat en la pel·lícula de Paramount Pictures sobre una noia que somia poder ser ballarina.

Flashdance El Musical explica la història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, que somia poder formar-se en una acadèmia de dansa i convertir-se en una ballarina professional. Una història d’amor complicarà les seves ambicions.

El musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures, és un cant a la superació personal, al poder d’aferrar-se als somnis per sobre de tot i a la fe sense límits.

Horaris


Flashdance El Musical, explica la inspiradora història d'Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.


El musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures (Guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas, Història de Tom Hedley) és un al·legat a la superació personal, al poder d'aferrar-se als somnis per sobre de tot, a la fe sense límits, gairebé capaç de ser eclipsada per una forta història d'amor impossible entre dues persones, amb vides molt diferents, de diferent classe social i arrels radicalment oposades, que posarà a prova els seus sentiments més profunds.

Teatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08010
Població:
Barcelona