‘La tienda de los horrores’

PRORROGAT

Espectacles. Àngel Llàcer i Manu Guix dirigeixen la posada en escena d’un dels nous clàssics del musical nord-americà.

La història d’amor impossible entre en Seymour i l’Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik, es capgira amb l’aparició d’una planta misteriosa.

La tienda de los horrores arriba convertit en un espectacle de gran format amb peces de soul i rock-and-roll. Dos grans noms del musical, Àngel Llàcer i Manu Guix, s’atreveixen a escenificar aquest clàssic, amb música d’Alan Menken i estrenat el 1982.

Des d’aleshores la història d’en Seymour, el tímid dependent de floristeria, la seva companya Audrey i una planta misteriosa que pot convertir els desitjos en realitat s’ha representat arreu del món.

L’espectacle, basat en la pel·lícula The Little Shop of Horrors (1960), de Roger Corman, presenta un repartiment ple de grans noms del musical, entre els quals figuren Manu Guix, Xavi Duch, Diana Roig, Ferran Rañé, The Sey Sisters i José Corbacho.

Horaris


Direcció: Àngel Llàcer i Manu Guix.

La història d'amor impossible entre Seymour i Audrey, empleats de la vella floristeria del Senyor Mushnik, dóna un gir inesperat amb l'aparició d'una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida en el barri de Skid Row està a punt de canviar per sempre!

Teatre Coliseum

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 595
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona