‘Persones potencialment perilloses’

Espectacles. Teatre i concert de hip-hop sobre les arrels emocionals de l’ultradreta.

El Negre és un gos potencialment perillós que ha atacat la Raquel. L’Ismael, el germà de la Raquel, no pensa deixar-ho passar. A partir de la tensió que es genera entre els germans coneixerem la història de la família.

A través d’aquesta història l’espectacle planteja una reflexió sobre les arrels emocionals de l’ultradreta, una llavor que es pot trobar a les nostres cases i famílies.

L’arma del feixisme és assenyalar l’estrany com a perillós per generar por i així poder oferir seguretat.

Persones potencialment perilloses és, a més, un concert de hip-hop en directe.

Horaris


Sinopsi
El Negre és un gos potencialment perillós que ha atacat la Raquel. L´Ismael, el germà de la Raquel, no pensa deixar-ho passar. A partir de la tensió que es genera entre els germans coneixerem la història d´una mare que vol protegir els seus fills, un fill que no pot estimar i una filla que no coneix la veritat.

Som molt conscients que la ultra dreta creix, però què passa a casa nostra? A la nostra família? Què passa amb nosaltres? L´arma del feixisme és assenyalar l´estrany com a perillós per generar por i així poder oferir seguretat. PERSONES POTENCIALMENT PERILLOSES és, a més, un concert de hip hop en directe. Les cançons funcionen com a contrapunt així com funciona el cor en la tragèdia. Aquestes cançons generen una relació metafòrica entre la ficció presentada i la realitat d´un país.


AUTORIA I DIRECCIÓ: ROGER TORNS
INTERPRETACIÓ: LAURA DAZA, ROMINA COCCA, ALEX SANZ i DAVID LÓPEZ
COMPANYIA: PRODUÏT PER H.I.I.I.T

Tantarantana Teatre

Adreça:
C Flors, 22
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona