Munt de Mots

Cultura. Desena edició del Festival de Narració Oral de Barcelona.

Munt de Mots celebra el desè aniversari amb el convenciment que la fantasia dels contes és l’embolcall dels dilemes humans més profunds. El Festival de Narració Oral de Barcelona serà el més llarg dels que s’han fet fins ara: durarà dotze dies, del 14 al 26 d’octubre, i presentarà més de cinquanta activitats.

Enguany setze biblioteques, deu centres cívics, tres llibreries, l’Ateneu Rosa de Foc, l’Ateneu Roig i Casa Amèrica Catalunya presentaran les històries que narraran contacontes de Colòmbia, França, Veneçuela, Xile i també de tot Catalunya, de la Comunitat Valenciana i de Madrid.
Entre les activitats programades figuren espectacles per a adults i infants, tallers, conferències, espais per a la participació directa del públic, maratons i contes als hospitals.

La majoria dels espectacles i les activitats són gratuïts.

Consulteu-ne la programació aquí.


El Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots, arriba aquest any a la seva 10a edició, convencut que la fantasia dels contes acostuma a ser l'embolcall amb què es vesteixen els més profunds dilemes humans. Aquesta edició serà més llargues que les que s'han realitzat fins ara: durarà 12 dies, del dilluns 14 al dissabte 26 d´octubre, amb un total de 54 activitats.

Enguany, 16 biblioteques, 10 centres cívics, 3 llibreries, l'Ateneu Rosa de Foc, l'Ateneu Roig, Casa Amèrica Catalunya –a més de les subseus de Cardedeu i Gavà- acolliran les històries que narraran contacontes de Xile, Colòmbia, França, Veneçuela i, també, de Madrid, Comunitat Valenciana i Catalunya. Més de 50 activitats -entre espectacles per a adults, infantils, tallers, conferències, espais per a la participació directa del públic, maratons, contes als hospitals es repartiran en 39 espais diferents.

Organitzat per l'Associació Munt de Paraules i el Centre Cívic Pati Llimona, el Festival Munt de Mots compta amb el patrocini de l'Institut de Cultura de Barcelona i les Biblioteques de Barcelona. És el Festival més gran del país, un dels més grans de l'Estat Espanyol, i la pràctica totalitat dels espectacles i activitats
són gratuïts.

Tota la programació és a www.muntdemots.org

Diferents equipaments de la ciutat

Adreça:
C Regomir, 3
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona