Taller 'Apasionarsi a tavola! La cuccina della nonna'

Professora: Marianna Fassanella

Aprendrem italià a través de la gastronomia regional italiana de forma molt dinàmica i participativa, cuinant entre tots. Cuinarem des dels tradicionals plats de pasta amb pesto (de la Liguria – Gènova), alla Norma (Sicilia), alla bolognese (Emilia Romagna – Bolonia), alla puttanesca (Campania – Nàpols), pasta al forno (Calabria) o amb rape e salsiccia (Puglia), així com la parmiggiana (Sicilia) o la focaccia al pomodoro (Campania). A més, introduirem el plat en el seu context històric, literari i folklòric. Es proposaran diversos temes per facilitar la conversa mentre cuinem. Buon appetito!

Cal tenir coneixements bàsics d’italià.

Horaris

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
Carrer de València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona