Taller 'Pasta fresca farcida entre les quatre estacions'
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dilluns |
de 18.30 h a 21.00 h |
Entrada general: 15.67 €
Més suplement de material: 4 e |
Cal inscripció prèvia Places limitades
Reducció i subvenció dels imports als tallers: per a més informació, adreceu-vos al mateix centre |
Centre Cívic El Sortidor
- Adreça:
- Plaça del Sortidor, 12
- Districte:
- Sants-Montjuïc
- Barri:
- el Poble-sec
- Població:
- Barcelona
Professor: Sara Sandrino.
Els tortelli di zucca, amaretti e mostarda és un dels plats més representatius de la cuina italiana. Es tracta d'una recepta típica de la ciutat de Mantova, a l'Emilia-Romagna, que destaca per dos ingredients de sabor únic: la mostarda i l'amaretti. És una recepta festiva, ideal per a celebracions i ocasions especials. Prepararem la recepta original des de zero i elaborarem la pasta, el farcit i l'acompanyarem amb una salsa lleugera de mantega i sàlvia. Per acabar la sessió, degustarem els tortelli mentre analitzem l'obra "Les quatre estacions" de Giuseppe Arcimboldo, tot un autèntic espectacle pels nostres sentits!