Taller 'Salses i pastes de soja a la cuina asiàtica: un viatge pel sabor umami'
Horaris
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Dilluns |
de 19.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 93.32 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Centre Cívic Casa Golferichs
- Adreça:
- Gran Via de les Corts Catalanes, 491
- Districte:
- Eixample
- Barri:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Població:
- Barcelona
Descobreix la complexitat i la diversitat de la soja més enllà de l'ampolla de la seva salsa en aquest curs de cuina ple de sabor. Explorarem el ric món de les salses i pastes a base de soja —com el doubanjiang, el gochujang, el miso, el doenjang i moltes més. Aprendrem com han evolucionat al llarg de segles de fermentació a l'Àsia oriental, adaptant-se a diferents cultures i gastronomies. A través de la cuina pràctica descobriràs els seus sabors i usos únics en plats deliciosos. Perfecte per a qualsevol persona amb curiositat pel valent i complex món de l'umami fermentat!
Caldrà abonar un suplement en efectiu el primer dia de classe. Aula no adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Professora: Jenny Chih-Chieh Teng