Taller 'Salses i pastes de soja a la cuina asiàtica: un viatge pel sabor umami'

Descobreix la complexitat i la diversitat de la soja més enllà de l'ampolla de la seva salsa en aquest curs de cuina ple de sabor. Explorarem el ric món de les salses i pastes a base de soja —com el doubanjiang, el gochujang, el miso, el doenjang i moltes més. Aprendrem com han evolucionat al llarg de segles de fermentació a l'Àsia oriental, adaptant-se a diferents cultures i gastronomies. A través de la cuina pràctica descobriràs els seus sabors i usos únics en plats deliciosos. Perfecte per a qualsevol persona amb curiositat pel valent i complex món de l'umami fermentat!

Caldrà abonar un suplement en efectiu el primer dia de classe. Aula no adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Professora: Jenny Chih-Chieh Teng

Horaris

Centre Cívic Casa Golferichs

Adreça:
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona