Teatre "Baby Boom!"

SINOPSI

A mitjans dels anys cinquanta, una explosió demogràfica sense precedents va tenir lloc als Estats Units. Quinze anys més tard, com tot, l’ona expansiva va arribar a casa nostra. Els experts han intentat aclarir els motius d’aquella procreació desenfrenada; la millora del nivell de vida, victòries futbolístiques, apagades de llum, preservatius de mala qualitat… Semblen causes raonables! Però… i si l’autèntic origen dels embarassos estigués fora de l’abast de la nostra comprensió? Unes cintes de super 8 trobades recentment podrian donar llum a l’enigma. 

Preparint-se per conèixer la crua realitat dels seus propis orígens. Perquè tots vostès són fills, néts o besnéts d’aquell… BABY BOOM!

FITXA ARTÍSTICA

Text:  Toni Sans i Rubèn Montañá  Música : Albert Mora Producció:  Egos Produccions i Els Marquesets  Premsa : Àlex Sánchez Aragón  Amb el suport de:  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Empreses Culturals  Amb la col·laboració de:  Badalona Cultura i Ateneu El Poblet

Horaris

Teatre Gaudí de Barcelona - Sala Gran "La Claca"

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 120
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona