Tornar

La musa del parc.
Una sessió de la temporada passada.

Escèniques al Turó Park!

A partir del 30 d’abril, l’escenari d’aquest parc recollit i acollidor tornarà a omplir-se de teatre, màgia, música i contes.

Si sou de gaudir de les arts en viu a la fresca, esteu d’enhorabona. I és que Viu el Teatre, plataforma de creació escènica per a la infància, porta una dotzena d’espectacles al petit escenari del Turó Park perquè les nenes i els nens, com també les seves famílies, s’ho passin d’allò més bé cada dissabte amb companyies i artistes de reconeguda trajectòria dins l’escena familiar.

La programació de primavera i estiu s’inaugurarà amb la Cia. Sergi Armentano, tota una experiència màgica especialment recomanada a canalla de més de 5 anys (Il·lusions, 30 d’abril, 17.30 h). La temporada seguirà amb Queralt Albinyana (El Blues d’elles, 7 de maig, 17.30 h), la Cia. Pampallugues (Toc, toc! Qui hi ha?, 14 de maig, 17.30 h, + 1 any), The Cavaliers (Concert de Jazz, 21 de maig, 18 h), L’Engruna Teatre (El secret de la detectiva Klaus, 28 de maig, 18 h, + 2 anys), Ulises Ordúñez i Natasha (Recital líric, 4 de juny, 18 h), la Cia. Nacional de Teatro Clásico (Lope sobre ruedas, 11 de juny, 18.30 h, + 5 anys), Keco Pujol (Made in Black, 18 de juny, 17.30 h), el circ d’El Negro y el Flaco (Alquimia, 25 de juny, 19 h, + 3 anys), Airstream (Swing Band, 2 de juliol, 19 h), Moi Aznar (Explica’m una selva!, 9 de juliol, 19 h, + 2 anys), Carlo Bianchini (Piano Clown Concerto, 16 de juliol, 19 h) i l’animació de Set de so (Ballem, 23 de juliol, 19 h). Un cartell de luxe!

L’Associació de Comerciants del Turó Park i el Districte de Sarrià-Sant Gervasi són els impulsors del programa que Viu el Teatre porta, un cop més, al teatret del Turó Park. Per riure, emocionar-se i viure l’escena a l’aire lliure.

Data de publicació: Dimarts, 26 Abril 2022
  • Comparteix