Una parella agafats ballant un tango
Miguel Poveda a dalt d’un escenari

Grec Festival: "Nit de tango"

Música. Teatre Grec
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per al 8 de juliol!

El Festival Grec, en la seva 44a edició, serà el primer festival cultural que es farà a la ciutat després del confinament, per això és tan especial. Serà un festival de proximitat, espiritual, compromès amb els i les artistes, ple de màgia i amb una mirada subtil cap a les connexions entre Barcelona i l’Amèrica Llatina.

El proper 8 de juliol es podrà gaudir d’una nit molt esperada, d'una Nit de tango, protagonitzada per Marcelo Mercadante i els seus músics. El tango és música, és cant i és ball i aquests tres elements pugen a l'escenari en una vetllada molt especial que inclou tangos clàssics i actuals i que els combina amb una veu convidada que representa les essències del flamenc d'avui, Miguel Poveda.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta per al 8 de juliol?

Per ser usuari o usuària de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per a aquest espectacle, que tindrà lloc el dimecres 8 de juliol, a les 22.00 hores al Teatre Grec.

Què has de fer per aconseguir-la?

Només has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat o afortunada, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 3 de juliol al matí.

Si vols més informació, fes clic aquí. 

Sortejat

Guanyadors

  • 1593436637
  • Comparteix