Albert Cano tocant el piano, en plena actuació.

Residències musicals a la Pedrera: Albert Cano

Música. La Pedrera
Aconsegueix una entrada doble gratuïta per al concert del 15 de setembre!

La Pedrera reprèn, a la tardor, la seva proposta musical amb una nova temporada del cicle Residències Musicals. És una proposta de rellevància amb què la Fundació Catalunya La Pedrera esdevé protectora i prescriptora de joves talents musicals del país. Es tracta d'una plataforma en què els músics poden mostrar tota la seva versatilitat, tant en solitari com en col·laboració amb altres músics, i alhora contribuir a la projecció de la seva carrera.

El proper 15 de setembre s’hi podrà veure el pianista Albert Cano, un dels joves artistes seleccionats per a l’edició d’enguany, la vuitena.

El pianista Albert Cano Smit, nascut a Ginebra l’any 1996 i format a l’Escolania de Montserrat, estudia actualment a la Juilliard School de Nova York. Guanyador de diversos concursos internacionals, ha debutat amb l’OBC i les orquestres de San Diego i Las Vegas. El jove pianista, amb clara trajectòria internacional ascendent, ens delectarà amb el primer recital d’aquest nou cicle.

Vols aconseguir una entrada doble gratuïta?

Com a usuari de Barcelona Cultura pots aconseguir una entrada doble gratuïta per al concert del diumenge 15 de setembre, a les 18.00 hores.

Què has de fer per aconseguir-la?

Només has de respondre correctament a la pregunta que et formulem al final.

Si resultes afortunat o afortunada, t'ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el 12 de setembre al matí. En aquest missatge s'indicaran les dades que vas deixar (nom, cognom i adreça electrònica) per tal que les presentis a les taquilles de la Pedrera i puguis recollir les entrades.

Si vols més informació, fes clic aquí.

Sortejat

Guanyadors

  • 1567454799
  • 1568201949
  • Comparteix