Tornar

Cartell de l'activitat.
Un moment del festivalet.

Festivalet Sant Martí de circ

El barri del Besòs i el Maresme celebra l’agost amb acrobàcies, dansa i clown a places i carrers.

Impulsat pel Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona, Estiu al Barri celebra una nova edició amb una oferta cultural àmplia i per a totes les edats. Activitats gratuïtes als carrers, places i equipaments del Besòs i el Maresme que fins al 27 d’agost presenta diferents propostes de circ.
El carrer Alfons el Magnànim és l’epicentre del Festivalet Sant Martí de circ amb espectacles i activitats com Arriba! (13 d’agost, 19 h): la cruïlla d’Alfons el Magnànim amb el carrer Xavier Nogués serà l’escenari d’una reivindicació de l’humor com a arma de comunicació massiva, de destrucció de prejudicis i de construcció de llibertats, a càrrec de José Luis Redondo. El mateix dissabte, a les 20 h, serà el torn d’Infinit, circ contemporani de la companyia Seon que reunirà acrobàcia, trapezi, dansa i clown davant de l’antic cinema Pere IV.

Aquest mateix espai acollirà Planeta Trampolí el 20 d’agost (19 h), una companyia experta en llit elàstic, música i diversió. Serà l’única actuació d’aquella tarda, mentre que el següent dissabte, dia 27, hi haurà doble sessió. Per una banda, la Cia. Peus de Porc presentarà Circumloqui (19.15 h) al punt on es troben els carrers Alfons el Magnànim i Xavier Nogués: un músic i un pallasso ens ensenyaran números de màgia i d’equilibri; i per una altra, la companyia Capicua ens esperarà davant de l’antic cinema Pere IV amb Nüshu (20 h), un xou d’acrobàcies que utilitza el llenguatge del cos per sorprendre’ns i fer-nos riure.

Això és el Festivalet Sant Martí de circ, però l’oferta d'Estiu al Barri no s’acaba aquí: fins al 10 de setembre, hi haurà tallers de circ infantil, jocs, art en família o cinema a la fresca al Besòs i el Maresme. Trobareu totes les propostes en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 10 Agost 2022
  • Comparteix