Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.
Panoràmica de la Gran Clariana.

Gaudim de la primavera a la Gran Clariana

El parc de les Glòries ofereix un programa d’activitats familiars en un entorn de natura i serenitat.

Des que es va obrir a la ciutadania, la Gran Clariana s’ha convertit en un espai de trobada, un pulmó verd (l’esplanada té una hectàrea de superfície) que, a més de convidar a relaxar-se en un entorn natural, ofereix rutes ambientals i tota mena d’activitats familiars. 

L’Espai de Joc, sense anar més lluny, és un servei obert els divendres, dissabtes i diumenges (entre 4 i 8 hores, en horari de matins i/o tardes segons l’estació de l’any), que compta amb un quiosc de jocs en el qual hi ha préstec de jocs de taula i material lúdic divers per a totes les edats.  L’espai consta de taules, cadires, para-sols i racons per jugar: jocs tradicionals, jocs gegants, jocs de fusta i jocs de construcció, habilitat i moviment i altres activitats lúdiques que estan a disposició de petits i grans. L’oferta familiar de la Gran Clariana, però, va més enllà, amb sessions de narració oral, tallers en família, jocs per a la primera infància i moltes més activitats.

L’agenda de primavera presenta propostes com el Taller de circ en família (21 de maig i 4 de juny) i la sessió de contacontes La conferència sobre les fades (21 de maig i 4 de juny), que es programaran novament a l’estiu (2 de juliol). A les portes de l’estació més càlida de l’any, la que convida a sortir quan el sol ja no és fort i a viure la cultura a l’aire lliure, Cacauet Teatre oferirà Dins la Clariana (25 de juny), una nova oportunitat per escoltar i gaudir de relats que esperonen la imaginació.

I si el que ens ve de gust és, senzillament, llegir, conversar o relaxar-nos, ho podem fer a les gandules que al llarg de tot l’any (inclosos els dies festius) ens esperen al parc de les Glòries. 

Consulteu totes les activitats en aquest enllaç i gaudiu la primavera en un indret excepcional. Un espai guanyat per a la ciutadania.

Data de publicació: Dimarts, 16 maig 2023
  • Comparteix