Tornar

Imatge promocional de la proposta.
Els personatges de la funció.

Geronimo Stilton, al rescat del Tibidabo

Amb l’ajuda del públic familiar, el cèlebre personatge literari haurà de resoldre un gran misteri que amenaça de fer desaparèixer el Parc d’Atraccions.

Els i les incondicionals de Geronimo Stilton estan acostumats a veure aquest ratolí intel·ligent i perspicaç viatjant a regnes fantàstics. El que potser no saben és que Stilton i els seus companys d’aventures passaran l’estiu al Parc d’Atraccions del Tibidabo per desbaratar els plans d’un personatge malvat. Concretament, de la Fada Negra Neridiana, que vol destruir el Gran Tresor de Fantasia amagat a la Cripta Invisible del parc... i impedir així que la llum del sol i l’alegria de les nenes i els nens tornin a il·luminar la muntanya.

El sagaç rosegador esmolarà el seu enginy per evitar que l’amenaça es faci realitat, però necessitarà que les famílies que estimen la Muntanya Màgica del Tibidabo li donin un cop de mà per desxifrar l’enigma de la Cripta Invisible que protegeix la Fantasia, la joia més preuada del Parc d’Atraccions. La investigació començarà a les 17 h a la rua de la Zona Inferior (nivell 1), seguirà per l’Àrea Panoràmica (nivell 6) a les 19 h, i acabarà a la plaça dels Somnis, a les 19.30 h. I serà aquí, justament, on en Geronimo i els seus amics i amigues de la companyia Bon Retorn oferiran un final de festa alegre i musical: un xou amb dansa i cançons, amb què el petit heroi dels llibres d’Elisabetta Dami saludarà les i els visitants del Tibidabo. Perquè, un cop desfet el malefici de la Fada (o hauríem de dir Bruixa?), serà el moment de celebrar-ho!

Geronimo Stilton torna un estiu més al Parc d’Atraccions del Tibidabo per gaudir de la seva màgia. El nou espectacle es basa en un recull de les aventures del periodista i escriptor, però també en les aportacions del seu públic més fidel.

Data de publicació: Dilluns, 18 juliol 2022
  • Comparteix