Organització

L'Institut de Cultura de Barcelona s'organitza a partir d'una Junta de Govern. En aquesta instància superior hi són representats tots els grups polítics que formen part del Consistori de la ciutat, tres persones de destacada trajectòria professional en el món de la cultura, i representants sindicals. Aquest organisme aprova els plans d'actuació anuals, i fa un seguiment de les actuacions que duu a terme l'Institut. El funcionament diari de l'Institut està regit per un Comitè de Direcció, presidit pel regidor de Cultura i en el qual estan presents el director-gerent de l'Institut i els màxims responsables de les direccions en què s'estructura l'Institut.

Notícies

Ajuts a l'IBI, convocatòria 2021

El període per presentar les sol·licituds s’obre el dimarts 6 de maig.

Una imatge del cartell que anuncia el festival i que mostra una dona amb un vestit de colors vius i amb un mocador al cap asseguda somrient amb un fons de color vermell al darrere

El Grec Festival de Barcelona es disposa a celebrar, del 27 de juny al 31 de juliol, una nova edició, lluminosa i optimista, formada per un centenar d'espectacles, les entrades per als quals es venen a partir del dijous, 6 de maig, a les 16 h. Carrer Robadors, dirigit per Julio Manrique, inaugura el festival.

Claustre del monestir de Pedralbes

Els museus i les institucions que formen part de la Taula de Museus i Accessibilitat proposen activitats participatives en línia i visites virtuals a diversos museus i exposicions

Reunió de l'Ajuntament amb el BIST

L’Ajuntament i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) reafirmen la seva col·laboració per fer de la ciència un element clau del desenvolupament.