Organització

L'Institut de Cultura de Barcelona s'organitza a partir d'una Junta de Govern. En aquesta instància superior hi són representats tots els grups polítics que formen part del Consistori de la ciutat, tres persones de destacada trajectòria professional en el món de la cultura, i representants sindicals. Aquest organisme aprova els plans d'actuació anuals, i fa un seguiment de les actuacions que duu a terme l'Institut. El funcionament diari de l'Institut està regit per un Comitè de Direcció, presidit pel regidor de Cultura i en el qual estan presents el director-gerent de l'Institut i els màxims responsables de les direccions en què s'estructura l'Institut.

Notícies

Joan Subirats, durant la roda de premsa del 3 de novembre

La proposta de pressupostos presentada la setmana passada preveu vint milions d’euros per a projectes i equipaments culturals i científics de la ciutat de Barcelona d’acord amb aquest conveni.

Creativitat preventiva

Amb el títol ‘Creativitat preventiva’ nou ciutats donaran veu als seus artistes, creadors i representants dels sectors industrials relacionats amb la cultura en una trobada virtual. Participaran 16 destacats professionals vinculats a les diferents ciutats com l’escriptor Manuel Vicent, el xef Quique Dacosta, el músic Llibert Fortuny o el paleontòleg Eudald Carbonell.

Barcelona Producció 2021

Avui s’han anunciat els projectes del programa que es produiran durant l’any vinent.

Els centres cívics de la ciutat continuen en funcionament però amb restriccions

Els espais continuen en funcionament, però amb restriccions.