Organització

L'Institut de Cultura de Barcelona s'organitza a partir d'una Junta de Govern. En aquesta instància superior hi són representats tots els grups polítics que formen part del Consistori de la ciutat, tres persones de destacada trajectòria professional en el món de la cultura, i representants sindicals. Aquest organisme aprova els plans d'actuació anuals, i fa un seguiment de les actuacions que duu a terme l'Institut. El funcionament diari de l'Institut està regit per un Comitè de Direcció, presidit pel regidor de Cultura i en el qual estan presents el director-gerent de l'Institut i els màxims responsables de les direccions en què s'estructura l'Institut.

Notícies

Una dona asseguda i mirant somrient a càmera amb un mocador estampat al cap en una de les imatges que promocionen el festival

Un total de 107.888 persones van assistir als espectacles i activitats programats al Grec 2021 Festival de Barcelona, una edició excepcional per la qualitat de les propostes, però també per les circumstàncies en les quals s'ha desenvolupat.

Maria Callís Cabrera

Maria Callís pren el relleu de la poeta i gestora cultural Mireia Calafell i s’afegeix a la direcció amb el poeta i recitador Josep Pedrals.

Elvira Dyangani Ose

En substitució de Ferran Barenblit, que ha ocupat el càrrec els darrers sis anys.

Ampliació del Macba

Són peces visuals de 73 artistes, col·lectius i galeries de Barcelona i l’àrea metropolitana.