Organització

L'Institut de Cultura de Barcelona s'organitza a partir d'una Junta de Govern. En aquesta instància superior hi són representats tots els grups polítics que formen part del Consistori de la ciutat, tres persones de destacada trajectòria professional en el món de la cultura, i representants sindicals. Aquest organisme aprova els plans d'actuació anuals, i fa un seguiment de les actuacions que duu a terme l'Institut. El funcionament diari de l'Institut està regit per un Comitè de Direcció, presidit pel regidor de Cultura i en el qual estan presents el director-gerent de l'Institut i els màxims responsables de les direccions en què s'estructura l'Institut.

Notícies

La imatge d'una obra d'art embalada serveix per donar publicitat a la convocatòria

L'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona ha activat un programa dedicat a la compra directa d'obres d'art per valor de 600.000 euros. Galeries o artistes de Barcelona i l’Àrea Metropolitana podran presentar les seves propostes fins al 22 de març.

S’inicia el procés per seleccionar la nova direcció d’El Born CCM

L'objectiu principal de la nova direcció serà el d’implementar el Pla estratègic 2018-2023.

Algunes de les fotografies de Jorge Ribalta que formaven part de l'exposició original

Una plaça que en els últims anys ha experimentat una reforma profunda es prepara per acollir Àngels nous, un monument en forma de fris fotogràfic fragmentat que farà referència a la transformació i a la història d'aquest espai de Ciutat Vella.

Un dels concerts celebrats a Ciutat Vella com a part d'aquest festival dedicat a les noves expressions musicals

El BAM, el festival dedicat a les músiques més noves que forma part de la programació de les festes de la Mercè, renova la direcció artística. S'acaba d'obrir un concurs per trobar la persona que el programarà durant els pròxims quatre anys.