Organització

L'Institut de Cultura de Barcelona s'organitza a partir d'una Junta de Govern. En aquesta instància superior hi són representats tots els grups polítics que formen part del Consistori de la ciutat, tres persones de destacada trajectòria professional en el món de la cultura, i representants sindicals. Aquest organisme aprova els plans d'actuació anuals, i fa un seguiment de les actuacions que duu a terme l'Institut. El funcionament diari de l'Institut està regit per un Comitè de Direcció, presidit pel regidor de Cultura i en el qual estan presents el director-gerent de l'Institut i els màxims responsables de les direccions en què s'estructura l'Institut.

Notícies

materials arqueològics recuperats

A partir de dilluns, 14 de setembre, es posa en marxa #ArqueBorn, un projecte de recerca integral de tot el conjunt del jaciment del Mercat del Born, que permet anar descobrint l’empremta de part de la història i patrimoni de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa desenvolupada des del 2016, en col·laboració amb el Servei d’Arqueologia de Barcelona.

Mesurar la participació cultural? Com i per a què

L’Observatori de Dades Culturals i el Centre d’Estudis i Recursos Culturals reflexionen sobre aquesta qüestió en una conferència.

Sala Barcelona (Foto: Clara Orozco)

El Sala Barcelona tanca el cicle de música al Castell de Montjuïc amb molt bon gust de boca.

Imatge amb la frase "Ajuts per a l'adaptació d'espais"

Les subvencions, dotades amb 250.000 euros en conjunt, tenen l’objectiu d’ajudar aquests espais a adoptar les eines i els recursos que estableixen els protocols de prevenció sanitària.