Organització

L'Institut de Cultura de Barcelona s'organitza a partir d'una Junta de Govern. En aquesta instància superior hi són representats tots els grups polítics que formen part del Consistori de la ciutat, tres persones de destacada trajectòria professional en el món de la cultura, i representants sindicals. Aquest organisme aprova els plans d'actuació anuals, i fa un seguiment de les actuacions que duu a terme l'Institut. El funcionament diari de l'Institut està regit per un Comitè de Direcció, presidit pel regidor de Cultura i en el qual estan presents el director-gerent de l'Institut i els màxims responsables de les direccions en què s'estructura l'Institut.

Notícies

Una sessió del programa EN RESiDÈNCiA a l'institut Salvador Espriu el curs passat

30 artistes portaran la creació contemporània a 450 adolescents.

Alguns documents de la FAVB

Entre la documentació hi ha actes, manuscrits originals, dossiers temàtics, cartells i fotografies.

El cartell de la Mercè d'enguany que mostra la patrona coronada i amb unes arracades llargues

Barcelona celebra del 23 al 26 de setembre la Festa Major, en una edició especialíssima que commemora els 150 anys de la primera Mercè organitzada per l'Ajuntament. L'activista i líder veïnal Custodia Moreno Rivero serà la pregonera d'enguany.

Marta Marín-Dòmine

És doctora en Estudis de la Traducció i Interculturalitat, llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en temes de memòria i cultura.