Tornar

Detall del cartell del cicle.
Imatge il·lustrativa de l'activitat.

Kids&Dance: ballar en família

La Fabra i Coats acull una nova  sessió d’una experiència que posa en relació la comunicació familiar des del joc i els processos creatius.

La Poderosa, entitat per a la dansa i els seus contaminants, és la impulsora d'un programa per gaudir del cos i del ball en família: es tracta del Kids&Dance que, una vegada més, convoca grans i menuts a la Fabra i Coats. Fàbrica de creació per viure una experiència creativa i sorprenent.

Les sessions de Kids&Dance promouen el contacte lúdic entre famílies que, a través del moviment i d’altres llenguatges no verbals, aprendran a relacionar-se i comunicar-se gràcies al joc i els processos creatius. A observar més enllà del que veuen a primera vista i a mirar el món des de diferents prismes. I el dia 10 de juny, la darrera sessió del cicle Kids&Dance de primavera ensenyarà a les i als participants a descobrir el poder de la imaginació a l’hora de moure’s al ritme de la música.

Ballar i imaginar és un taller que ens convidarà a explorar i crear mons fantàstics a partir del moviment. El conductor de l’activitat, el performer, ballarí i coreògraf Iver Zapata, ens acompanyarà al llarg d’aquest viatge cap a textures, dimensions i altres elements transformadors, que sens dubte trauran el nostre superpoder ocult: el de ballar i crear nous vincles familiars. Zapata investiga el cos i el moviment a través de tècniques no codificades, allunyades de normes rígides i preestablertes que marquen valors d’estètica i obediència. Al seu taller, la llibertat ens portarà per camins insospitats!

Inscriviu-vos ja a la pròxima activitat de Kids&Dance i viureu un procés creatiu com si es tractés d’un entreteniment per provar l’assaig, l’error i la sorpresa.

Data de publicació: Dilluns, 22 maig 2023
  • Comparteix