Tornar

El mag Gerard Borrell, en una imatge promocional.

‘Màgia en família’, a l’Aquitània

El mag Gerard Borrell presenta un espectacle transgressor que trenca amb el clàssic xou d’il·lusionisme familiar.

El cabaret, la comèdia i la improvisació són alguns dels gèneres que Gerard Borrell combina en els seus espectacles de màgia. Ho comprovareu aquest dissabte a l’Aquitània Teatre, espai que acull Màgia en família, una proposta transgressora que sorprendrà i farà riure per igual  grans i menuts. Perquè aquest showman polifacètic, que amb només sis anys ja va pujar a un escenari per formar part d’un número d’il·lusionisme, trenca amb els estereotips del mag familiar que es limita a treure’s mocadors de colors de la màniga o un pom de flors de la butxaca i demostra que la família al complet pot gaudir de la màgia.

Ell mateix ho explica sense embuts: ‘Màgia en família no és un xou per il·lusionar, ni per creure en l'impossible, ni tampoc per somiar despert. Res de totes aquestes horterades! És un espectacle per riure en família, punt’. I, com aconseguir aquest prodigi, un dels més difícils d’assolir? A força de barrejar unes dosis d’humor, de fer una mica el gamberro i de xerrar amb el públic com si fos un vell amic; és a dir, amb naturalitat, enginy i atreviment. Sense vergonya i amb un punt de provocació.

Tot és possible a Màgia en família, des que l’artista demani a un espectador o una espectadora que el presenti al fet que rebi un paquet d’un servei de missatgeria en directe, que faci pujar nenes o nens a l’escenari perquè l’ajudin en un número o que expliqui algun acudit que farà riure (i intercanviar mirades de complicitat) al públic adult i s’escaparà al menut... Definitivament, aquesta Màgia en família és inclassificable!

Data de publicació: Dijous, 10 Juny 2021
  • Comparteix