Tornar

Cartell de l'activitat.
Els protagonistes de la pel·lícula.
Un moment de la pel·lícula.

‘Meg and the Lost Sceptre’, una aventura animada

Una mofeta eixerida i experta en arts marcials assumeix una arriscada missió al Dididado, el cinema en 4D del Parc d’Atraccions del Tibidabo.

Si sou habituals del Parc d’Atraccions del Tibidabo, segurament ja coneixeu el Dididado, el cinema del recinte. Una sala d’exhibició en quatre dimensions equipada amb tecnologia d’avantguarda que promet sorpreses i diversió al públic familiar. Un espai singular que aquesta primavera acull les aventures d’una mofeta amb una missió arriscada, ideal per a un esperit lliure i valent.

Meg and the Lost Sceptre és una trepidant pel·lícula d’animació protagonitzada per la Meg, una mofeta experta en arts marcials que busca companyes i companys de viatge, disposats a embarcar-se en la cerca d’una relíquia oblidada. Tota sola no podrà dur a terme la investigació, però, per sort, dos personatges tan decidits i agosarats com ella es creuen en el seu camí i s’afegeixen a l’expedició. Es tracta del Chickenhare, una criatura, mig llebre, mig pollastre, que va ser adoptada pel Rei Peter en néixer, i que té la virtut de lluitar sempre per causes justes... malgrat que és una mica maldestra. Afortunadament, l’acompanya sempre l’Abe, el seu servent i amic, un boig de la lectura (i de la biblioteca reial) amb un sentit de l’humor que frega el sarcasme.

La Meg, el Chickenhare i l’Abe uniran forces i enginy per trobar el ceptre del hàmster de la foscor, una feina que no serà fàcil: els tres aventurers hauran de travessar terrenys d’arenes movedisses i combatre contra exèrcits de porcs amenaçadors, però segur que se’n sortiran.  Comprovem-ho al Dididado, més que un cinema, un espai per viure experiències i emocions. Meg and the Lost Sceptre s’oferirà en 4D, perquè no ens perdem cap detall de l’aventura.

Data de publicació: Dijous, 30 març 2023
  • Comparteix