Tornar

Un moment de la funció.
Música i dansa per descobrir el món.
Una proposta artística i didàctica.

‘Miralls’, una experiència sensorial

El Petit Liceu inaugura la seva nova temporada amb un espectacle que connecta música i dansa com a eines per relacionar-nos amb el nostre entorn.

Buscar-se un mateix, trobar-se amb l’altre i, junts, descobrir el món. Aquest és el propòsit de l’espectacle que inaugura la temporada 2022-2023 d’El Petit Liceu, una producció del Gran Teatre del Liceu, amb direcció musical de Miquel Gené i escènica de Quim Serra – Factoria Mascaró, que vol crear una experiència sensorial de connexió i proximitat amb els infants.

Al llarg de quatre actes, il·lustrats amb partitures de Mozart, Rossini, Dvořák o Philip Glass, les nenes i els nens aniran avançant per un procés de descoberta: la d’elles i ells mateixos, gràcies a l’escolta interior, el moviment individual i el pensament; la trobada amb l’altre, per mitjà de l’escolta compartida i el diàleg de la dansa; la descoberta de l’entorn, relacionant-se amb la natura i els seus elements, i la presa de consciència que totes i tots formem part del medi ambient, de l’univers i del cosmos.

Miralls és una proposta didàctica que dona al públic petit algunes claus per comprendre el món, des de la individualitat fins a la seva immensitat. És una invitació a emmirallar-nos en tot allò que ens envolta, en el que som i en el que sentim. I per aconseguir-ho, la veu d’Eulàlia Fantova / Brenda Sara, el saxo i el clarinet de Marcel·lí Bayer / Jordi Santanach i les guitarres de Santi Careta donen un toc contemporani a àries de grans compositors i a cançons populars catalanes, que Lluís Fàbregas / Jordi Rubio i Lali Mateu / Laida Tanco / Anna Romaní ballen davant la mirada atenta del públic familiar.

Miralls és més que un espectacle: és una vivència que desperta els sentits i, també, la coneixença del món des d’una mirada artística.  

Data de publicació: Dimarts, 15 novembre 2022
  • Comparteix