Tornar

Un moment de la funció.
Dos dels personatges que viatgen a Bremen.

‘Els músics de Bremen’ enfilen cap al Liceu

L’espectacle, tot un clàssic de la programació d’El Petit Liceu, explica el tradicional conte dels germans Grimm amb el llenguatge de la música, la dansa i els titelles.

Ja fa quinze anys que El Petit Liceu inclou a la seva programació la versió escènica del clàssic dels germans Grimm que narra la història d’uns animals que es rebel·len contra el maltractament que reben per part dels seus amos. Una versió que compta amb música de Poire Vallvé, direcció d’escena i dramatúrgia de Joan-Andreu Vallvé i amb coreografia de Marta Almirall, i que es recomana a famílies amb nenes i nens a partir de 3 anys.

Els músics de Bremen produït pel Gran Teatre del Liceu és un espectacle de dansa i de titelles interpretat per sis ballarins i ballarines, una narradora i un clarinetista, i que en un moment concret, l’escena en què els protagonistes decideixen fugir de casa per buscar un lloc on viure en pau i harmonia, demanarà la participació del públic: els menuts i menudes cantaran amb ells la cançó ‘Cap a Bremen’!

Anna Briansó / Marta Rosell (actrius), Naüm Monterne / Dani Arias (músics), Ricard Fernández / Marc Lapuerta (que s’alternen en el paper del Ruc), Mariona Camèlia / Marc Lapuerta (Gos), Laura Ruiz / Cristina Miralles (Gat) i Cristina Miralles / Mariona Camèlia (Gall) conformen el repartiment de la producció, un esclat de color i moviment per parlar d’assumptes com l’amistat, la solidaritat i la justícia, valors universals que cal que els infants integrin en el seu dia a dia de manera natural.

Acompanyeu Els músics de Bremen en el seu periple escènic i musical!

Data de publicació: Dijous, 25 novembre 2021
  • Comparteix