Tornar

Cartell de l'espectacle.

El Port Vell rep ‘Mystike. Le Grand Cirque’

Un estiu més, la gran carpa blanca d’aquesta companyia que ressalta els valors del circ i del teatre s’instal·la a tocar del mar.

El món fantàstic de les acrobàcies torna al Port Vell de Barcelona (concretament, al Pla de Miquel Tarradell, al Moll del Rellotge) per refrescar les caloroses tardes d’agost al públic familiar. I és que hi ha instal·lada la carpa blanca de Mystique. Le Grand Cirque, un espai per a la fantasia i el misteri, per a l’espectacle i el risc. Artistes que han participat en produccions del prestigiós Cirque du Soleil i que han recollit guardons arreu del món i l’aplaudiment del gran públic, transmeten tota la força de les arts escèniques, alhora que creen una atmosfera màgica i embolcalladora.

Amb una banda sonora original i un vestuari totalment inèdit, les i els intèrprets d’aquest espectacle s’endinsen en el misteriós univers de Mystique, una realitat alternativa plena de personatges i figures que no ens deixaran de sorprendre. I els guies de l’expedició, Bukà i Zozo, ens conduiran a través de jocs d'ombres, números corals, acrobàcies i equilibris impossibles i altres reptes físics, sempre des de la simpatia i l’humor. Sorpreses, desafiaments i comicitat: són els ingredients d’aquest xou especialment recomanat per a famílies.

Mystique. Le Grand Cirque ressalta els valors del circ i del teatre, la cultura de l’esforç i el treball en equip, però també la creativitat i la màgia de l’escena. Un ambient gairebé tan espiritual com el títol de l’espectacle atraparà grans i petits en aquest desplegament de tècnica, color i diversió. Tot està a punt per rebre-us al Port Vell: Mystique us hi espera!

Data de publicació: Dimecres, 03 Agost 2022
  • Comparteix