Tornar

'El tresor pirata' de Marionetes Nòmades inaugura el cicle.
Una altra imatge de la proposta inaugural.

La Rambla dona la benvinguda a l’Àgora Infantil

La Biblioteca Gòtic-Andreu Nin i la Línia Cultural Rambles presenten un espai per oferir espectacles familiars al Pla del Teatre, al cor del popular passeig.

La Rambla ha iniciat un procés de transformació que la renovarà per mitjà d’actuacions culturals, socials i urbanístiques. Amb l’objectiu que la ciutadania recuperi aquest passeig, un dels més populars de Barcelona, l’Institut de Cultura, el Districte de Ciutat Vella i Foment de Ciutat lideren una estratègia que el convertirà en un equipament cultural a sostre descobert. Un espai que tindrà en compte els veïns i veïnes del districte i de tota la ciutat i que pararà especial atenció a les famílies. Perquè un dels eixos que articulen aquest projecte transformador és l’Àgora Infantil, un escenari privilegiat per a les arts escèniques familiars.

La Biblioteca Gòtic-Andreu Nin i la Línia Cultural Rambles coordinaran la programació de la primera edició d’aquesta Àgora Infantil, una iniciativa que permetrà gaudir de manera segura d’espectacles infantils i familiars al mateix cor de la Rambla, al Pla del Teatre. La companyia Marionetes Nòmades inaugurarà la temporada el 21 d’abril amb El tresor pirata, la història trepidant i divertida d’un vell capità entestat a trobar un tresor en una illa deserta. Les aventures del follet Oriol dibuixades en viu, de Núria Clemares Roca (5 de maig), Las cossas nostra, de la companyia de circ, malabars i acrobàcies Amelia i Kiki (19 de maig), Històries improvisades, de Cia. Impro Barcelona (2 de juny), Contes a la butxaca, de Cia. Genovesa Narratives Teatrals (16 de juny), El senyor Borra a la Biblioteca, d’Elena Mesa i Micro Troupe (7 de juliol), Tot sol... i núvol, de Le Puant, formació de clown i teatre físic (21 de juliol), i Culs d'olla, de narració oral de la companyia Jordina Bosca (data a determinar), són les propostes programades aquesta primavera i estiu. L’aforament serà limitat, de manera que convé que reserveu les vostres entrades amb antelació. Donem la benvinguda a l’Àgora Infantil!

Data de publicació: Dimarts, 20 Abril 2021
  • Comparteix