Tornar

Un moment de la funció.
L'ocell representa la primavera.

Les quatre estacions, amb Titelles Pamipipa

La companyia presenta a L’Autèntica ‘Petit Vivaldi’, un espectacle que instrueix els més menuts en els colors i sons de la primavera o la tardor.

Les quatre estacions amaguen històries d’animals, dites i cançons tradicionals que Titelles Pamipipa coneix molt bé. I la companyia vol compartir-les amb el públic més petit a L’Autèntica Teatre en un espectacle que recorre les estacions de l’any i que integra, també, la cèlebre partitura de Vivaldi, interpretada amb una flauta travessera. Una manera delicada de representar el trànsit entre la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern i que té per objectiu aguditzar l’escolta de les nenes i els nens.

Titelles, objectes i música en viu són els ingredients que es cuinen a Petit Vivaldi, una proposta propera, íntima i plena de color, com ho són totes les de Pamipipa. A la primavera, expliquen, els prats es vesteixen de flors i abelles que recullen pol·len i fan mel. La Quica surt a passejar i es queda captivada per una de les flors: abelles i ocells són les criatures que coneixerem en aquesta estació, mentre que la cuca de llum és una de les que sobrevolen l’estiu, el temps del sol radiant i la calor, de tardes a l’aire lliure i de cançons que ens refresquen allà on ens trobem.

La tardor és l’època dels bolets, pinyons, nous, castanyes o avellanes, que els esquirols i altres animalons del bosc recullen per omplir el rebost, de cara a l’hivern. L’esquirol d’aquesta història salta, baixa, ensuma els bolets, troba una pinya i se la menja tot sol! L’última estació de l’any és la més freda de totes, per això el cérvol es prepara una sopa ben calentona quan arriba a casa. No serà l’únic animal que sortirà a l'escena en ple hivern: també hi haurà un conill, un porc, una ovella... i un llop! No us perdeu el desenllaç d’aquest divertit episodi: Petit Vivaldi captivarà petits i grans amb el seu desplegament visual i musical.

Data de publicació: Dilluns, 05 Desembre 2022
  • Comparteix