Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.

Podem provar de ser una mateixa cosa per una estona

El MACBA inaugura la nova temporada de tallers familiars amb una proposta que explora maneres perquè les persones estiguem més a prop les unes de les altres.

La tendresa és el leitmotiv del nou cicle d’activitats familiars del MACBA. Museu d’Art Contemporani de Barcelona, exploracions artístiques i educatives per a totes les edats que invoquen la tendresa: posar-nos tendres, toves, recents, inexpertes, encara per fer. Deixar que els nostres cossos es moguin empàtics i curiosos, amables. L’artista Itxaso Corral, que dirigeix aquesta programació de tallers, ha convidat altres creadores i creadors perquè abordin el concepte tendresa des de diferents perspectives: el cos i el moviment, l’espai i l’arquitectura, o la paraula i la capacitat humana per a la fabulació.

Adreçat a famílies amb nenes i nens de 2 a 5 anys, Podem provar de ser una mateixa cosa per una estona és el taller que inaugura aquest cicle, i va a càrrec de Lara Brown en col·laboració amb Amalia Ruiz, dues artistes que des de fa un any proven maneres d'estar a prop a través de paraules, gestos, accions i petits trucs màgics que fan possible la proximitat, el fet de sentir-nos al costat d’altres persones, malgrat que ens separin quilòmetres de distància.

Com podem eliminar aquestes distàncies? Com podem compartir moments, llocs i respiracions encara que no ens veiem? Són dues de les preguntes que vertebren aquesta activitat, que convida grans i menuts a imaginar i trobar sorprenents maneres de relacionar-nos. La tendresa ens acompanyarà durant la sessió, ens farà descobrir potències i possibilitats i ens qüestionarà sobre l’escolta i la via per sentir-nos a prop de persones del nostre entorn o llunyanes. Una activitat que ens demostra que Podem provar de ser una mateixa cosa per una estona.

Data de publicació: Dimarts, 01 novembre 2022
  • Comparteix