Tornar

Imatge del programa.
‘Bending the Walls and Beyond’ és un dels espectacles inclosos a Quadern Cultura.
El Pailebot Santa Eulàlia també entra dins l’oferta de Quadern Cultura.

‘Quadern Cultura’ obre temporada

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona convida els i les estudiants de 1r d’ESO a gaudir de franc de la programació cultural de la ciutat.

Amb l’inici del curs acadèmic, l’alumnat de 1r d’ESO dels instituts de Barcelona rep, com sempre, un regal molt valuós: Quadern Cultura, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que convida els i les estudiants i un acompanyant adult a gaudir de la programació de diversos equipaments culturals de la ciutat. Gairebé 14.500 noies i nois es beneficiaran enguany d’aquest quadern, amb el qual podran assistir a funcions teatrals, concerts i exposicions, entre altres activitats.

Més xifres: una trentena d’entitats i d'espais d’art i cultura de Barcelona participen en la iniciativa. De Sant Martí a Sants-Montjuïc o Sarrià-Sant Gervasi, l’itinerari que us proposa Quadern Cultura passa per diferents districtes i barris de la ciutat: el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, El Born Centre de Cultura i Memòria, el MACBA. Museu d’Art Contemporani de Barcelona i l’equipament veí, el CCCB, el SAT! Sant Andreu Teatre, Ibercàmera, BCN Clàssics, el Museu Frederic Marès, el MUHBA. Museu d’Història de Barcelona (diverses seus), el Museu Picasso, el Mercat de les Flors, L’Auditori, la Sala Beckett, la Fundació Antoni Tàpies, el Monestir de Pedralbes, el Castell de Montjuïc, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya, CaixaForum Barcelona, CosmoCaixa, la Fundació Joan Miró, el Museu de la Música, el Museu del Disseny, el NAT. Museu de Ciències Naturals, el Museu Marítim i el Museu Etnològic i de Cultures del Món són les etapes d’aquest excepcional recorregut cultural.

Quadern Cultura dona accés gratuït a cada un d’aquests equipaments a través d'un tiquet digital bescanviable per una entrada en una de les seves activitats destinades al públic juvenil. En aquest portal trobareu tota la informació sobre el procediment per activar el servei o per gestionar les invitacions que es posen a la vostra disposició.

 

Data de publicació: Dijous, 01 Octubre 2020
  • Comparteix