Tornar

La protagonista del film.
La Valentina i en Víctor.

‘Ratolins i guineus, una amistat d’un altre món’

Preparem-nos per gaudir amb una pel·lícula d’animació, divertida i didàctica, programada dins el Barcelona Districte Cultural.

El cinema ocupa un lloc destacat dins la programació familiar de Barcelona Districte Cultural, amb pel·lícules que aconsegueixen unir entreteniment i educació, imaginació desbordant i valors. I, sens dubte, la que us recomanem aquí és instructiva, entretinguda i tremendament imaginativa. Cinema d’animació perquè el públic menut aprengui la importància de l’empatia i de la col·laboració i, alhora, s’ho passi d’allò més bé amb les aventures d’uns personatges molt divertits.

Concretament, de la ratolina Valentina i la guineu Víctor, dos animalons que, per la seva natura, haurien de ser enemics irreconciliables, però que gràcies a un fet fantàstic acabaran entenent-se com només ho fan els grans amics. Tot comença quan, després de patir un accident, l’una i l’altre es troben al cel dels animals. La Valentina és impacient, vivaç i molt obstinada, mentre que el Víctor és una guineu introvertida i una mica vergonyosa; de petita va patir bullying i això li ha creat una gran inseguretat. Ara bé, al cel tots dos han perdut el seu instint, com també els seus prejudicis, de manera que no tenen cap problema per entaular una amistat que cada dia es farà més forta.

El CC Joan Oliver ‘Pere Quart’ (4 de novembre, 18 h), el CC Cotxeres Borrell (4 de novembre, 18 h), el CC Matas i Ramis (5 de novembre, 11.30 h), el CC Zona Nord (9 de novembre, 17.30 h), el CC Vil·la Urània (11 de novembre, 17.30 h), el CC Urgell (12 de novembre, 17 h), el CC La Sedeta (16 de novembre, 17.30 h), la Sala Maremar - CC Casa del Rellotge (20 de novembre, 12 h), el CC Besòs (22 de novembre, 17.30 h), el CC Casa Groga (25 de novembre, 17.30 h) i el CC Teixonera (27 de novembre, 12 h) són els equipaments que programen aquest film que combina l’stop-motion amb tècniques tradicionals titellaires, l’animació digital 3D i efectes especials amb fotogrametria, matte-painting i videomapping digital. Ratolins i guineus, una amistat d’un altre món és una peça lluminosa i amb un toc d’humor.

Data de publicació: Dijous, 27 Octubre 2022
  • Comparteix