El bar Tapazia i Factoria Cultural Martínez, han organitzat la primera edició de “1000€ per 100 paraules”, un concurs literari de micro relats on la millor història escrita en 100 paraules, s'emporta un premi de 1.000€.

Per què un concurs? Tapazia és un bar que va obrir al barri de Gràcia a l'agost de 2019 i que ara vol adaptar-se a les conseqüències del COVID-19. No ens resignem a esperar que tot torni a ser com abans. No ens rendim.

Tapazia, com tots els bars, ha estat, és i continuarà sent un lloc de trobada física, però també un lloc de trobada virtual i un lloc de trobada emocional. Farem coses junts a Tapazia. Amb la voluntat de continuar unint a persones convoquem aquest concurs. Qualsevol pot participar (18 anys o més).

Simplement fa falta escriure una breu història. Màxim, 100 paraules. Una única condició: que una d'aquestes 100 paraules sigui Tapazia o tapazia, amb minúscula, perquè tapazia pot ser el que vulgui l'escriptor: pot ser una illa remota, el nom d'un animal, un planeta recentment descobert, un metall, una dona, un rei, un gat... Cal enviar el relat a través de la web www.tapazia.com, a partir del 2 de juny. Un dels relats guanyarà 1000€. Amb aquesta iniciativa, Tapazia i Factoria Cultural Martínez pretenen fomentar l'art de la paraula, la imaginació i sobretot, continuar estant vinculats a la cultura, que forma part de la base de tots dos projectes.

Data de publicació: Divendres, 26 Juny 2020
  • Comparteix