Ambaixadora de la cultura Inuit, Élisapie representa la bellesa crua i salvatge del nord. En el seu nou àlbum, “The Ballad of the Runaway Girl”, explica, musicalment, el conte d'una Inuk expatriada.
El viatge de Élisapie va començar quan va ser adoptada quan era un bebè en un aeroport. Va créixer i va passar la seva joventut en Salluit, somiant amb el sud. Després es va escapar a Mont-real, on va començar una família i es va oblidar dels extrems del nord.
Élisapie està recol·lectant ara amb els seus orígens, oferint la seva música folk mentre mira amb tendresa als seus orígens. El seu estil és directe, explica la seva història i fa brillar de nou els clàssics de la música aborigen. Aquest àlbum torna a les seves arrels, relatant els seus moments més crus i delicats, fent la seva pròpia mescla de Inuktitut, anglès i francès, destapant a la dona que hi ha darrere de la música.
El divendres 26 podrem gaudir del seu talent en la seva única data a Barcelona, una oportunitat única no et quedis sense la teva entrada!
reservas@artte.es

Data de publicació: Dijous, 27 Setembre 2018
  • Comparteix