A l'Espai Jove La Fontana busquem propostes per a la segona edició de l’Exposició Col·lectiva d’Art Feminista! L’objectiu d’aquesta convocatòria és la selecció de dones joves creadores de disciplines artístiques diverses (dibuix, escultura, fotografia, pintura...) per a l’organització d’una exposició col·lectiva que enguany girarà al voltant de la reapropiació del cos propi sota el títol “Els nostres cossos”. La convocatòria va dirigida a dones artistes o col·lectius fins als 29 anys i residents a Barcelona i estarà oberta fins al 12 de febrer del 2021.

L’exposició se celebrarà del 9 al 30 de març del 2021 a l’Espai Jove La Fontana. Les bases senceres i el formulari d'inscripció les trobaràs a lafontana.org.

En aquesta edició, el que és personal i el cos propi es converteixen en el subjecte i l’objecte de l’art. Les artistes i la seva obra han de fer visible, d’alguna manera, la violència estructural que pateixen sobretot les dones cap als seus cossos i com, durant la història de l’art, s’ha representat a les dones des d’un prisma masclista i patriarcal. També es valorarà l'exploració dels tabús del cos propi per trencar tòpics i estereotips sobre la figura i les postures tant femenines com masculines. L’Exposició s’emmarca dins el programa de suport a la creació de l’equipament amb la voluntat de ser un aparador dels i les joves creadores i fer possible la realització de diferents propostes culturals i artístiques. En aquesta edició, l’exposició també té l’objectiu de posar en valor la feina que moltes dones artistes fan per transformar la realitat i reivindicar les desigualtats.

Data de publicació: Dilluns, 11 Gener 2021
  • Comparteix