Els propers 23, 24 i 25 de gener es presentarà la 8a edició d'aquest concurs organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració del Museu d'Art Contemporani de Barcelona - MACBA, l'Ateneu del Raval, la Fundació Tot Raval i el suport de diverses entitats i col·lectius del Raval.

Durant 5 sessions es projectaran obres d’una gran varietat de gèneres, fent palesa la multiplicitat i varietat d’interessos, de punts de vista i sensibilitats característiques del món actual. Històries sorprenents, punyents, vitals, agosarades i sempre necessàries.

La Mida selecciona curtmetratges d’àmbit internacional de curta durada que es presentaran en dues pantalles del barri del Raval de Barcelona. Dos espais que n’il·lustren la seva diversitat: L’Ateneu del Raval (23/01 a les 19h) i l’Auditori Meier del MACBA (24 i 25/01 a partir de les 17,30h) acolliran la projecció de les 48 obres finalistes, pertanyents a autors d’una vintena de nacionalitats.

El jurat estarà conformat per professionals independents de l’àmbit de la cultura i l’audiovisual que atorgaran els dos premis oficials amb dotació econòmica (1.000€ i 500€): Blanca Apilánez (Actriu), Josep Lluís i Falcó (Prof. d'Hª de la música i l'audiovisual de la UB) i Davi Mauas (Director).

Projeccions: 23/01 a les 19h. Sessió inaugural a l'Ateneu del Raval (c/ Reina Amàlia, 3)  24 i 25/01 en dues sessions (a les 17,30 i a les 19h) a l'Auditori Meier del MACBA (Pl. dels Àngels,1).

Data de publicació: Dimecres, 08 Gener 2020
  • Comparteix