Els dies 04 i 05 de novembre de 2022, FIABCN torna al Museu Maritim de Barcelona per a la seva 7a edició. Una varietat d'expositors locals, nacionals i internacionals mostraran una selecció seleccionada amb cura d'obres d'art contemporànies originals.

FIABCN és una fira pública de vendes i comerç. La fira d'art anual ofereix espai expositiu i és un punt de trobada per a galeristes, col·leccionistes, artistes i públic interessat a l'art.

FIABCN mostra una emocionant selecció d'artistes i galeries contemporanis emergents i establerts de tot el món.

Compromesa amb atreure els seus visitants i expositors, FIABCN és part del calendari artístic europeu i és reconeguda per brindar a la seva comunitat internacional de galeries emergents i consolidades una plataforma dinàmica per connectar-se amb una audiència global. FIABCN ofereix als visitants un entorn atractiu on descobrir i col·leccionar l'art contemporani més atractiu.

FIABCN presenta peces de nova creació d'artistes emergents i galeries joves establertes fa dos anys, així com galeries comercials que treballen al mercat primari i establertes per almenys quatre anys.

FIABCN és la iniciativa definitiva que té com a objectiu ressaltar les credencials globals de la ciutat a l'escena artística i reuneix artistes de tot el món per a una celebració inigualable del talent, la creativitat, la innovació i la diversitat cultural.

Aquesta fira ofereix un ampli espai per a la comunicació individual entre expositors i clients.

Data de publicació: Dijous, 05 maig 2022
  • Comparteix