Ets un apassionat dels dolços? Vols descobrir la història i origen de la millor rebosteria? La visita inclou un tast.

Si no et pots resistir a coques, torrons, xocolates, pastissos i croissants, Sweet Barcelona és la teva ruta. Dissabtes a les 12.30h en grups regulars i visites privades a la carta de dimarts a dissabte quan tu vulguis.

Diuen que la tradició dolça de Barcelona és tan antiga com els orígens de la ciutat. A la històrica colònia romana de Bàrcino els nostres avantpassats ja menjàven postres amb mèl i fruits secs. Les coques i els licors digestius com el moscatell ja eren populars a l’Edat Mitjana, així com també moltes varietats de postres per les festes més importants de l’any. Amb l’arribada del cacau les possibilitats de la reposteria es van multiplicar. Avui en dia la nostra ciutat ha esdevingut un reconegut destí dolç amb pastisseries com Escribà, Bubó i Hoffman i forns artesanals com Brunells, tots ells mundiament premiats. A Sweet Barcelona coneixeràs els ingredients, les seves propietats i la relació amb el calendari festiu. El tour et portarà per pastisseries i forns tradicionals on descobrirem l’origen de les millors receptes. Començarem el nostre itinerari per La Rambla, la granja Viader i el Mercat de la Boqueria per endinsar-nos al Barri Gòtic tot visitant el Carrer Petritxol, Carrer Petritxol, la Plaça del Pi, el Call i el Barri del Born on els participants podran tastar un producte artesanal.

Data de publicació: Dilluns, 15 Febrer 2021
  • Comparteix