Tornar

Cartell del festival de curtmetratges

El Raval s'omple de curtmetratges

El festival internacional La mida no importa celebra la 10a edició amb 52 cintes procedents de 20 països.

Al llarg de tres dies, entre el 20 i el 22 de gener, es podran visualitzar al Raval fins a 52 curtmetratges. És el festival internacional La mida no importa, organitzat per SLOWCUrT i el Casal de Barri del Raval, que enguany celebra una edició rodona: la número 10. Els passis es faran a l'Ateneu del Raval la primera jornada i al MACBA, les altres dues. La cita també té el suport de la Fundació Tot Raval i d'altres entitats del barri.

El festival porta fins a Barcelona cintes d'una vintena de països, entre els quals Corea del Sud, Colòmbia, Brasil, Estats Units, Argentina, Iran, Portugal o Austràlia. Es divideix en cinc sessions, i en cadascuna es passaran entre 9 i 12 treballs. En la inaugural, dijous 20 a les 19 h, els espectadors trobaran títols com Salvaje, de Raúl González, que narra la història d'una dona que decideix canviar la comoditat de la ciutat per endinsar-se en la vida a la muntanya; o Los residentes, un junte de rap, de Martin Biaggini, un retrat d'uns joves rapers en un barri marginal de Buenos Aires. Al MACBA, les sessions seran a les 17.30 i a les 19 h. Es passaran curts com Flight to Earth, d'Ignacio Rodó, que trasllada l'acció fins al segle XXIII quan uns alumnes fan un viatge a la Terra per recordar per què el planeta blau va deixar de ser habitable; Spring in Autumn, de Ghasideh Golmakani, sobre una dona iraniana que abandona el seu marit i fuig a Rússia; o Tots els dies d'estiu són tristos, d'Estefania Ortiz, centrat en un nen de 12 anys que passa les seves últimes vacances abans d'entrar a l'institut.

Com podeu comprovar, curtmetratges de temàtiques molt diverses però que són una bona mostra de la producció i el talent internacional actual, ja que tots els títols s'han estrenat en el decurs del 2020 o el 2021. Per a més informació, cliqueu a l'enllaç.

 

Data de publicació: Dijous, 13 Gener 2022
  • Comparteix